Ondanks alle awards de mooiste prijs en de mooiste erkenning komt van de bruidsparen zelf . ‘Hun enthousiasme maakt elke bruiloft ook voor ons een feest.’


trouwfilms-dynamicstills

Ongelofelijk fijne, warme en oprechte mensen. De hele dag hadden we niet eens door dat ze er waren. De combinatie dat je niet merkt dat ze er zijn en dat ze feilloos de perfecte momenten weten te pakken is een bijzonder talent te noemen, en dan ook nog zulke filmbeelden.

Carolien & Daniël


bruiloft-breda

Guests told us how impressed they were with how dedicated you both were. And last night we said to each other that we missed having you and Eva around. Words are hard to find to express our gratitude, joy and pride with you as our wedding photographer.

Sofia & Joost

trouwfilms-italië

Het is een zeer bijzonder en mooi moment voor ons geweest, op het hoogtepunt van ons geluk, liefde en emotie vast gelegd te mogen worden door een ware kunstenaar. Ons liefdesverhaal is in beeld en geluid vastgelegd. Dank Damon & co, ik kan dit iedereen aanraden.

Krista & Christopher


trouwen-italië

Wij zijn zo ontzettend blij dat jullie onze bruiloft hebben vastgelegd. We hadden geen betere keuze kunnen maken. Ik weet niet zo goed hoe ik in woorden uit moet drukken hoe dankbaar en blij we hiermee zijn. Ik zou er een boek over kunnen schrijven!

Rielle & Diego

Let’s take action

Zijn jullie enthousiast geworden over mijn werk en willen jullie graag wat meer informatie? Vul dan het formulier hieronder in.

Name *
Name
Phone
Phone